Werkwijze trouwen

Wil je zien hoe de nieuwe website eruit gaat zien en meer informatie vinden over prijzen? Check dan even de volgende link:

 

https://spark.adobe.com/page/Hd3ktG3425ZX2/

 

 

 


Jullie gaan trouwen!
Liefde…Elkaar voor het eerst zien op de grote dag… heimelijke blikken… ontroering… vriendschap… familie… de kus… de ringen… jouw hoofd tegen het zijne…
Liefde… Met mijn foto’s wil ik het verhaal van jullie liefde vertellen.

Werkwijze

Jullie trouwdag is het verhaal van jullie liefde. Een heel bijzonder verhaal wat ik wil vertalen in pure fotografie. Op mijn eigen manier in betoverend kleur of stoer zwart-wit leg ik jullie dag vast. Voor de grote dag spreken we samen een keer af om kennis te maken en de dag door te nemen. Wat is voor jullie belangrijk? Wie zijn voor jullie belangrijk? Allemaal dingen die we tijdens een eerste kennismaking bespreken.
Een locatie voor de loveshoot is erg belangrijk en bepalend voor het beeld van de foto’s. Samen komen we tot een locatie die bij jullie past. Dat kan industrieel zijn of groen of misschien wel een combi van allebei. Ook juist de kleine details op een bruiloft zijn prachtig voor mooie pure foto’s. Ik probeer altijd de kleine dingen te pakken. Schoenen, een kekke zonnebril, of misschien wel fel gekleurde sokken…allemaal lekker eigen op beeld.
Jullie verhaal op mijn manier in beeld.


Een prachtig aandenken waar jullie superblij mee zullen zijn!