Contact met Juf Lies?

jufliescontact

 

 

Mocht je meer willen weten of weet je al zeker dat je een afspraak wilt maken? Dan mag je natuurlijk contact met mij opnemen! Dit kan door het contactformulier in te vullen of rechtstreeks een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..    ( ik heb een nieuw mailadres:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Bereikbaarheid

Ik werk flexibel. Op woensdag ben ik vrij. Zaterdag werk ik altijd buiten de studio op locatie. Ik maak dan dus geen studiofoto's. De andere werkdagen werk ik of in de studio of op locatie. 
Tijdens een fotoshoot ben ik niet altijd in staat om de telefoon op te nemen, spreek dan alsjeblieft een bericht in op mijn voicemail.

Alleen bellen is niet voldoende, ik krijg zoveel telefoontjes dat het echt nodig is om even de voicemail in te spreken! Ik luister deze altijd af en bel op mijn werkdagen terug.

Ook handig om te weten dat het niet altijd lukt om dezelfde dag voicemails en mails te beantwoorden. Ik doe dit uiteraard zo snel mogelijk.

Adres
FOTO JUF LIES
J.Vermeerstraat 9
7103 AJ Winterswijk

Tel: 06-28782865

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      ( deze mail lees ik voorlopig nog, maar mijn nieuwe mailadres is   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Foto Juf Lies
Hier is mijn daglichtstudio!

Foto Juf Lies
Hier is mijn daglichtstudio!

 

 

 KVK nummer 09184712

btw 101602066 BE01


Contactformulier

Bedrijfsnaam(*)
Wat is de bedrijfsnaam?
Naam(*)
Invalid Input
M/V?(*)
Bent u een man of een vrouw?
Telefoon
Wat is het telefoonnummer van uw organisatie?
Emailadres(*)
Het e-mailadres is niet of niet goed ingegeven.
Uw reactie:(*)
Ongeldige invoer
Anti-spam(*) Anti-spam
Nieuwe code
Ongeldige invoer
Vul svp de code in (anti-spammaatregel)
Verstuur uw reactie door op verzend te klikken.